Xpiri presenta Gallinae Experience


Hi va haver una època, en els temps dels nostres avis, en la qual qui més qui menys tenia gallines i pollastre a la vora. Els galliners eren molt habituals i no calia regentar una granja per tenir aviram a l'abast: gallines, pollastres, galls dindi, pintades, ànecs, oques... En la majoria de les ocasions, la cria i engreix d'aquestes aus estava pensat per al consum, igual com també la producció dels seus ous. Però en ocasions també tenien com a finalitat nodrir els galliners de nous exemplars de pollets, quan les gallines eren ponedores. Avui en dia aquesta experiència ha passat a la història.

Aquest és, precisament, l'objectiu de Gallinae Experience: acostar les gallines a la quotidianitat de les persones que s'acosten fins als galliners de Gallinae. Perquè de la mateixa forma com tenim molt interioritzats que alguns animals de companyia, com els gossos, els gats i fins i tot els cavalls, també són animals de teràpia, les gallines en canvi, no gaudeixen d'aquesta visió. Injustament...

Descobreix els increïbles avantatges de passar una jornada amb les gallines 


T'has preguntat mai quins són els beneficis d'acostar-se als galliners  i passar una jornada convivint amb aquestes aus domèstiques?

Aquí t'ho expliquem!

Descobreix com aquesta experiència única pot tenir un impacte positiu al teu benestar físic, emocional i social.

1. Connexió amb la natura:
Conviure amb les gallines brinda l'oportunitat de connectar-te amb la natura d'una manera especial. Respirar aire fresc, sentir el sol a la teva pell i escoltar el suau ròssec de les gallines t'ajuda a desconnectar de l'estrès diari i a recarregar energies.

2. Teràpia de reminiscència:
Les gallines són excel·lents companyes per a la teràpia de reminiscència. En interactuar amb elles i participar en les activitats del galliner, com recollir els ous frescos o alimentar-les, pots reviure records de la vida al camp i compartir històries amb altres participants de l'experiència.

3. Estimulació cognitiva:
Conviure amb les gallines a Plegadis també promou l'estimulació cognitiva. Haver de recordar la rutina del galliner, seguir instruccions i resoldre problemes simples relacionats amb la cura de les aus exercita la teva ment de manera divertida i gratificant.

4. Exercici físic:
Participar en les activitats del galliner implica moviment físic, cosa que contribueix a mantenir un estil de vida actiu i saludable. Des de caminar al voltant del recinte fins ajupir-se per recollir els ous, conviure amb les gallines a Plegadis et brinda l'oportunitat de fer exercici de forma suau i plaent.

5. Millora de l'estat d'ànim:
Estar en contacte amb les gallines i gaudir de la vostra companyia pot tenir un impacte positiu en el vostre estat d'ànim. La presència d'aquestes aus, amb la seva actitud tranquil·la i els seus comportaments simpàtics, ajuda a reduir l'estrès i l'ansietat, promovent així una sensació general de benestar.

6. Interacció social:
Conviure amb les gallines a Plegadis és una activitat socialment enriquidora. Tindràs l'oportunitat de conèixer altres persones que comparteixen el teu interès per la natura i les aus, establint així noves connexions i enfortint la teva xarxa de suport social.

7. Aprenentatge i descobriment:
Per acabar, conviure amb les gallines a Plegadis és una experiència d'aprenentatge continu. Descobriràs coses noves sobre el comportament de les gallines, el seu cicle de vida i les seves necessitats, cosa que t'ajudarà a desenvolupar més comprensió i estima per aquestes meravelloses criatures.

Una jornada de convivència inoblidable

En resum, acostar-se als galliners de Gallinae i conviure una jornada amb les gallines a Plegadis ofereix una àmplia gamma de beneficis per al teu benestar físic, emocional i social.

No esperis més per gaudir d´aquesta experiència única i enriquidora!


30-04-2024

Fotos