Xpiri et proposem una nova activitat amb Gallinae


Gallinae és una proposta innovadora que combina la teràpia de reminiscència amb la interacció animal, en concret amb les gallines. És a partir d'aquest contacte que les persones grans tenen l'oportunitat de reviure records, compartir històries i connectar amb la naturalesa d'una forma completament innovadora. Es tracta d'una experiència única i enriquidora per a les persones grans.

És per aquesta raó que Xpiri us ofereix la possibilitat de participar a Gallinae. L'activitat que hem preparat porta per nom "Els secrets de les gallines" i es portarà a terme dissabte 27 d'abril de 9 a 11 del matí.

El projecte Gallinae es porta a terme en la granja d'autoconsum en la qual, les gallines són les protagonistes, i el seu cicle vital és un convit a sentir-se com un autèntic granger, des del naixement dels pollets, l'alimentació de les gallines, la posta i recollida d'ous... Es tracta d'una experiència única en un entorn natural inigualable.

A banda, l'experiència també es complementarà amb una demostració d'anellament científic d'ocells, la plantada dels vegetals dels quals s'alimenten les gallines i també es crearà un hotel d'insectes.

Si et pot la curiositat, les entrades per a aquesta activitat estan a la venda al Coworking de la Ràpita, i també les pots aconseguir escanejant el codi QR del cartell. 

Gallinae està ubicat a Vil·la Vintage, a Alcanar.

 

 


24-04-2024

Fotos